Home » Dimbare LED

Dimbare LED

Dimbare LED


LED Lampen, dimbaar

Thuis is waar u lekker uzelf kunt zijn en kunt ontspannen. De juiste sfeer is heel belangrijk om u ook echt op uw gemak en ontspannen te voelen.

LED lampen op 230V (bv. GU10) zijn niet standaard dimbaar. Om ze te kunnen dimmen moet in het voetje van de lamp een dimbare driver geïnstalleerd worden. Dat verklaart meteen de iets hogere prijs van een dimbare 230V-lamp. Bij de productspecificaties moet uitdrukkelijk de vermelding ‘dimbaar’ staan.

Verlichting is een onopvallende, maar praktische manier om de sfeer in huis te beïnvloeden. Fledux biedt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dimbare LED-verlichting om u te helpen de perfecte sfeer te creëren.

230V lampen bepaalt de driver (zowel intern als extern) de mate van dimbaarheid. Meestal is dat per 20% (5 stappen) of 10% (10 stappen). Je hebt ook 230V LED lampen die in veel kleinere stappen te dimmen zijn, maar die zijn veel duurder.  

Fledux heeft dimbare LED-lampen en -armaturen, zodat u gemakkelijk de lichtintensiteit kunt aanpassen. Onze LED-dimtechnologieën zijn ideaal voor de vervanging van verlichting met gloei- en halogeenlampen, niet alleen wat betreft prestaties, maar ook wat betreft compatibiliteit en hoeveelheid licht.

24 +
← .    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen