Home » Over ons

Over ons

Fledux B.V. - De voordeligste LED lampen


Fledux.nl is een toonaangevende webshop gespecialiseerd in LED verlichting. Fledux is ontstaan vanuit de gedachte om een milieubewustere huishouden te promoten. LED verlichting bestaat al een aantal jaar, maar begint nu echt aan een opmars. De combinatie van duurzaamheid, een verhoogde lichtopbrengst en energiebesparing maken LED lampen tot zeer aantrekkelijke topproducten. 


Wilt u ook beginnen met een groener huishouden en een lagere energierekening? Waarom zou u dan niet één lichtbron gebruiken met een lange levensduur, efficiënt energieverbruik, mooie kleuren en één die het milieu en uw energierekening spaart? De Europese Unie (EU) heeft er niet voor niets voor gekozen de gloeilamp geleidelijk af te schaffen. De 130 jaar oude gloeilamp zet namelijk maar 5 tot 10% van de gebruikte energie om in licht. De rest wordt omgezet in warmte en dat ziet u terug op uw rekening. Door over te stappen op LED verlichting kunt u hoge kosten voorkomen. Dat begint al in onze webshop, wij hebben namelijk de voordeligste prijzen voor LED producten. Naast onze voordelige prijzen bieden we ook een garantietermijn van 2 jaar.

Bij ons kunt u terecht voor eerlijk en deskundig advies over LED verlichting en krijgt u antwoord op de vraag waarom u er met LED verlichting op vooruit gaat. Weet u niet precies welke LED lamp u nodig heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

                                         Terug naar Fledux Zakelijke markt (B2B)

← .    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen