Home » Verzenden & retourneren

Verzenden & retourneren

Verzendkosten:

Verzendkosten Nederland:
Voor alle bestellingen tot €99,00 betaalt u €6,95 aan verzendkosten. Alle bestellingen vanaf €99,00 worden gratis verzonden. 
De verzendkosten zijn, net als alle andere bedragen in onze webshop, inclusief BTW.

Verzendkosten Buitenland:
België:
Voor alle bestellingen tot €99,00  betaalt u €8,95 verzendkosten. Bestellingen vanaf  €99,00 verzenden wij gratis.

Duitsland:
Voor alle bestellingen tot €99,00  betaalt u €8,95 verzendkosten. Bestellingen vanaf  €99,00 verzenden wij gratis. 
 

Levertijden:

Nederland:
Bestellingen die op kantoordagen voor 15:00 uur worden voldaan, worden op dezelfde dag nog verzonden. Dit betekend dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft.

Buitenland:
Bestellingen die op kantoordagen voor 15:00 uur worden voldaan, worden op dezelfde dag nog verzonden. Verzenden naar het buitenland duurt langer dan verzenden binnen Nederland, daarom geven we niet de garantie dat het product de volgende dag bij u thuis wordt geleverd.

Voor zowel de bestellingen in Nederland als die uit het buitenland geldt dat we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat elke bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Fledux is voor een deel wel verantwoordelijk van externe partijen die voor een tijdige levering zorgen.


Bestelling GRATIS afhalen:
Tijdens het bestelproces kunt u er voor kiezen om uw bestelling zelf gratis af te halen. Zodra uw bestelling klaarstaat nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een afspraak te plannen. Afhalen kan bij onze vestiging in Hilversum.
Het adres is:

Hoge Naarderweg 5
1217 AB Hilversum


Wat te doen bij annulering of retouren:

Annuleren:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, geheel kostenloos. Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan gelden dezelfde regels als bij het retourneren (zie onderstaande tekst.)

Retourneren / Afkoelperiode:
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzonderingen hierbij zijn gepersonaliseerde producten en/of maatwerk. Het product dien in een perfecte staat en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. fledux.nl zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn wederom de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort.

Wij adviseren om bij retournering binnen Nederland te kiezen voor de pakketpost van PostNL.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Ledforall.nl kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van het aankoopbedrag of een deel daarvan hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Ledforall.nl heeft gedaan. Deze regel hanteren wij om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen.

Ons retouradres:
Fledux B.V.
Hoge Naarderweg 5
1217 AB Hilversum

Terug naar Fledux Zakelijke markt (B2B)


← .    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen